حقایق ناشناخته درباره کاشی قدیمی آشپزخانه شناخته شده است
کاشی مارو (به انگلیسی: Kashi Maru) یک کشتی بود که طول آن ۵۲٫۴۳ متر (۱۷۲ فوت ۰ اینچ) بود. در ۹ تیر ۱۴۰۲ مهدی صادقی جوان ۲۵ سالهٔ کُرد اهل ایلام و زندانی سیاسی که ۲۰ مهر ۱۴۰۱ در جریان اعتراضات مردم ایلام دستگیر شده و در بهمن ۱۴۰۱ به شش ماه حبس و ۷۴ ضربه شلاق و دو سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم شده و به تازگی از زندان آزاد شده بود، با مصرف دارو در کنار برج آزادی تهران به زندگی کاشی گل دار خود پایان داد. من میخواستم جمعبندی خود از اینها را در برج شهیاد ارائه کنم تا اگر کسی از خارج وارد ایران میشود یا حتی مردم ایران بدانند که این اثر به کجا و به کدام فرهنگ مربوط است. به گفته یکی از افرادی که با خارجیان کار میکردهاست یکی از مهندسین انگلیسی با دیدن این غذا مردم را مسخره میکردهاست. در دوران انقلاب ۱۳۵۷ اجتماعاتی در این میدان برپا میشد و پس از پیروزی انقلاب نیز برنامه پیشواز از سید روحالله خمینی در بازگشت از پاریس به تهران در این میدان انجام و نام آن نیز از میدان شهیاد به میدان آزادی دگرگون شد. برجِ آزادی، که پیش از انقلابِ ۱۳۵۷ با نامِ برجِ شهیاد شناخته میشد، سازهای به ارتفاع ۴۳ متر در میدان آزادی واقع در تهران، ایران است.
در هفتههای پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم ایران، به ویژه در تاریخ ۲۵ خرداد ۱۳۸۸ میدان آزادی محل گردهماییهای میلیونها نفر از معترضان به نتایج انتخابات بوده است و دوباره شعارهایی بر روی پایههای برج درج گردید. نگاره یادبود (برج) شهیاد آریامهر در پشت اسکناس ۲۰۰ ریالی دوران محمدرضا پهلوی بود که گروهی از روحانیان پس از چاپ این اسکناس ستارههای در کنار یادبود شهیاد آریامهر را به ستاره داوود که شبیه به ستاره پرچم اسرائیل است نسبت دادند که در پایان سبب تغییری در ستاره پشت اسکناس شد. ↑ «پاکسازی بیش از ۲ هزار هکتاری جنگلهای دشت برم از وجود آفت». هر فصل از این تاریخ ادامۀ فصل پیشین است و فصول بعدی را به وجود میآورد و بحث میکند از یک سلسله وقایع کم و بیش شورانگیز که مُشعِر بر خصلت ویژهای است یا برعکس هیچ نوع ویژگی را نمیرساند. معماری برج آزادی تلفیقی از معماری دوران هخامنشی، ساسانی و دوره اسلامی است. بر پایه نظرسنجیهای انجام شده، بیشترِ شهروندان تهرانی، برج آزادی را به عنوان نماد شهر تهران معرفی کردهاند. برج آزادی اصلیترین نماد تهران است. در آبان ماه ۱۳۹۶، در دوران ریاستجمهوری حسن روحانی، این برج به عنوان نماد ایران و نماد سیاسی این کشور، بهکار رفت که مورد نقد رسانههای درون ایران، قرار گرفت.
زهرا نژادبهرام از شورای شهر تهران، در دوم فروردین ۱۴۰۰، در واکنش به انتقادهای این رویداد، ادعا کرد که شلیک توپ کنار برج، با تأیید سازمان میراث فرهنگی ایران و فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی ایران انجام شده است. در طول تاریخ و دوران سلجوقیان و بعد از صفویان اقداماتی در زمینه ساخت و حفظ این بنا انجام گردید؛ اما بعد از انقلاب اسلامی این بنا به اوج شکوفایی و جلال خود رسیدهاست. این کار، توسط لشکر ۲۳ نیروی زمینی و دژبان کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با همکاری شهرداری تهران انجام شد و مدیر اجرایی برج، از آن، اظهار بیاطلاعی کرد. در نتیجه، تنظیم مراحل تولید بسیار پرهزینه و زمانبر است و از نظر کیفیت قطعه نهایی هنوز بهینه نیست. بایگانیشده از اصلی در ۳۰ اکتبر ۲۰۲۰. این مکان در زمان قبل از انقلاب مورد استفاده خانواده شاه بوده است. خانواده او، خانوادهای بسیار مذهبی بودند و پدرش از تاجران بزرگ و متدین معروف شهر بود. Kashii». بایگانیشده از اصلی در ۲۴ سپتامبر ۲۰۱۵.
این صفحه آخرینبار در ۱۴ سپتامبر ۲۰۲۱ ساعت ۱۰:۵۶ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۲۱ فوریهٔ ۲۰۲۴ ساعت ۰۶:۱۸ ویرایش شده است. هماکنون، مسجد جامع فعلی که به «مسجد عتیق» هم معروف است در میدان قیام، خیابان مجلسی و در آخر بازار بزرگ قرار دارد. سازمان جهانی جهانگردی، گردشگری پایدار را اینگونه تعریف میکند «گردشگری ای پایدار است که همزمان با حفظ و افزایش فرصتها برای آینده نیازهای مناطق میزبان و گردشگران حاضر در آن منطقه را فراهم کند.توسعه اکوتوریسم و گردشگری پایدار میتواند به عنوان یک راهکار برای افزایش تاب آوری اجتماعی مطرح شود. همزمان با سال پایانی سلطنت اردشیر و سال نخستین شاهنشاهی شاپور، مانی در سال ۲۴۰ میلادی یعنی مصادف با ۲۴ سالگیاش، و در زمان اردشیر بابکان مدعی پیامبری شد. اختراع سیفون به شکل کنونی که کاسه توالت با یک لوله خمیده U مانند به فاضلاب وصل میشود و با فشار آب داخل مخزن توالت، مدفوع را به داخل فاضلاب تخلیه میکند در سال ۱۸۸۰ (میلادی) به وسیله یک لولهکش بریتانیایی ساخته شد و تحولی در تاریخ توالت ایجاد کرد؛ زیرا جلوی انتشار بوی بد مدفوع و فاضلاب را میگرفت.