سیر سیاه تخمیری
خواص سیر چیست و چه فوایدی برای ورزشکاران و بدنسازان دارد؟ مجله ورزشی فیتامین
یک مطالعه نشان داد که میتواند به کاهش رشد سلولهای سرطانی روده بزرگ کمک کند. سیر سیاه را میتوانید به صورت خام، پخته یا در ترکیب با سایر مواد غذایی مصرف کنید. این محصول به عنوان یک طعمدهنده قوی در بسیاری از غذاها از جمله سالادها، ساندویچها، سوپها و خورشها استفاده میشود. همچنین میتوانید از سیر سیاه برای تهیه ترشی، چاشنی و نوشیدنیها استفاده کنید. افرادی که به سیر حساسیت دارند، باید از مصرف سیر سیاه خودداری کنند.
می توانید سیر سیاه را با عسل و لیمو ترکیب کنید و به عنوان یک معجون مقوی و ضدباکتریایی مصرف کنید. سیر سیاه بیماری های تنفسی و آسم را درمان میکند و همچنین التهاب گلو حنجره سرماخوردگی و آلرژی را کاهش می دهد . کلاژن پوست را بالا می برد افرادی که مشکلات پوستی دارند از قرمزی و خشکی پوست گرفته تا اکنه وپوریازیس مشکلات مفاصلی بایدسیر خام بخورند. این فراورده برای اولین بار توسط کره ایها برای مصارف دارویی تولید گردید. گاهی اوقات از آن در تهیه نوشابههای انرژی زا یا شکلات سیر سیاه نیز استفاده میشود .
خیر، برخلاف آنچه عموم مردم تصور میکنند، سیر سیاه مادهای تخمیری نیست و صرفا با قرارگیری در محیطی گرم و خشک تهیه میشود. طی چند هفتهای که سیر را درون آرامپز یا پلوپز نگه میدارید، شاهد تغییرات متعددی خواهید بود و بنابراین تشخیص اینکه چه زمانی سیر سیاه آماده شده است، آنقدرها آسان نیست. طی هفته نخست خواهید دید که بخش زیرین سیرها میسوزد و پوست آنها نیز به رنگ قهوهای در میآید.
این مولکولهای آنتیاکسیدانی از سلولهای شما در برابر آسیبهای اکسیداتیو که منجر به پیری و بیماری میشوند محافظت میکنند.. سیر سیاه، آلیسین ناپایدار را به مولکولهای پایدارتر آنتیاکسیدانی تبدیل میکنند. عصاره سیر سیاه، رادیکالهای آزادی را که میتوانند به کبد و خون و کلیهها آسیب بزنند کاهش میدهد. آیا فرق سیر سیاه با سیر سفید را میدانید؟ شاید بپرسید طرز تهیه سیر سیاه برای لاغری چگونه است؟ در ابتدا باید بدانیم سیر سیاه چیست و سیر سیاه چگونه درست میشود؟ با خواص سیر سیاه هم آشنا خواهید شد. مطالعات نشان داده است که مصرف سیر خام میتواند به کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا کمک کند، این اثر به دلیل وجود ترکیباتی است که به گشاد شدن رگهای خونی و بهبود جریان خون کمک میکند.
در مقایسه با سیر خام، سیر سیاه، یک رنگ سیاه معمولی، مزه شیرین و بافت جویدنی بدون بوی زننده دارد. علاوه بر این، سیر سیاه در بهبود روند تولید و همچنین نوآوری محصولات جدید پردازش سیر سیاه توجه مصرفکننده را به خود جلب کردهاست. اخیراً برخی از محصولات فرآوری شده سیر سیاه مانند ملاس سیر سیاه، پوره، خمیر، عصاره و قرصهای مکمل در ویتنام و بازار جهانی معرفی شدهاند. توجه داشته باشید که تخمیر نه تنها باعث تغییر در اجزای تغذیه ای و خصوصیات حسی میشود، بلکه باعث افزایش فعالیت سیر سیاه میشود. یکی از مهمترین مراحل در بهرهگیری از مزایای سیر سیاه، خرید محصول اصل و با کیفیت است.اولین و مهمترین نکته در خرید سیر سیاه اصل، انتخاب منبع معتبر است.
سیر سیاه چون فرآیند تخمیر را از سر گذرانده، کمی ملایمتر از سیر معمولی است؛ بنابراین ممکن است کمتر باعث ناراحتی گوارشی و معده شود. اما دیگر خواص سیر سیاه برای معده، مشابه خواص سیر معمولی است، یعنی خواصی مثل کاهش التهاب معده، تنظیم اسید معده و کاهش رشد باکتریهای مضر در دستگاه گوارش را دارد. خواص عمومی سیر مثل آنتی اکسیدان بالا یا تقویت سیستم ایمنی که برای مردان وجود دارد، برای زنان هم صدق میکند. اما سیر به ویژه برای زنان میتواند تعادل هورمونی یا ناراحتیهای پیش از قاعدگی را کمی بهبود ببخشد؛ چراکه خواص ضدالتهابی دارد. خواص ضد میکروبی سیر نیز هم به پیشگیری از عفونتها، از جمله عفونتهای دستگاه ادراری کمک میکند. سیر سیاه به دلیل خوش طعم بودن و فراوان بودن ترکیبات فعال زیستی، با رشد چشمگیر تقاضای مصرف در طی سالهای اخیر به یکی از معروفترین و برجستهترین محصولات موجود در مواد مغذی و عملکردی مواد غذایی تبدیل شدهاست.
واکنشهایی از قبیل واکنش میلارد در سیر سیاه ، در طی فرآیند حرارتی ، باعث تغییر در برخی از مواد شیمیایی آن می شود. می توانید سیر سیاه را در خانه با استفاده از دستگاه خشک کن یا پلوپز یا هر دستگاهی که حالت گرم کن دارد، درست کنید. اگرچه سیر سیاه بتازگی مورد توجه قرار گرفته است اما قرنها وجود داشته و مورد استفاده قرار میگیرد.
سیر سیاه و غلظت خون
سیر سیاه در غذا
سیر سیاه همراه غذا
خواص سیر سیاه برای غلظت خون
تاثیر سیر سیاه بر غلظت خون
سیر سیاه برای غلظت خون خوبه
سیر سیاه برای غلظت خون
سیر سیاه فواید
سیر سیاه فله ای
سیر سیاه فشار خون