برخی از افراد با پوشاک مردانه اکسل می کنند و برخی نه - شما کدام یک هستید؟

این مسائل تصادفی پیش نمیآیند و دلایل علمی و منطقی باعث آن میشوند که علم شناخت رنگ میتواند این دلایل را توضیح

توسط مدیر سایت در 19 اردیبهشت 1402

این مسائل تصادفی پیش نمیآیند و دلایل علمی و منطقی باعث آن میشوند که علم شناخت رنگ میتواند این دلایل را توضیح دهد. شاید خیلی بدیهی به نظر برسد، اما زمانی که می خواهید لباسی را انتخاب کنید، پیش از هر چیز باید به اندازه آن دقت کنید و به هیچ وجه رنگ و مدل و یا حتی جنس لباس در اولویت نیست. پیش از هر چیز در هنگام خرید لباس مردانه، باید سلیقه خود را مد نظر داشته باشید. اما مراقب باشید در استفاده از رنگها زیاده روی نکنید و تنهای کمرنگتر و تیرهتر را به جای رنگهای خالص به کار ببرید. رنگهای روشن به طور کلی انتخاب مناسبی برای موقعیتهای رسمی و شغلی نیستند و اگر دوست دارید جدی گرفته شوید و متناسب با عرف اجتماع لباس بپوشید این نکته را مد نظر داشته باشید. تصور کلی آن است که آقایان کمتر از خانم ها به لباس و به طور کلی ظاهر خود اهمیت می دهند که البته شاید ریشه این تفکر در آن باشد که معمولا خانم ها خوش لباس تر هستند. طیف رنگی لباسهای مردانه معمولا در محدوده رنگهای تیره و خنثی مثل آبی و سفید و مشکی است مثلا پیراهنهای مردانه را تنها میتوان در رنگهای سفید یا آبی روشن و کتها را تنها در رنگهای سرمهای، مشکی یا خاکستری پیدا کرد.

اگر رنگی که برای ترکیب لباسهای خود انتخاب کردهاید روی چرخ رنگ هیچ کدام از ارتباطهای گفته شده را با یکدیگر ندارند به احتمال زیاد ترکیب زیبایی با هم به وجود نخواهند آورد و باید در استفاده از آنها تجدید نظر کنید البته به خاطر داشته باشید که ترکیب لباس حاوی رنگهای مختلف هیچ اشکالی ندارد به شرط این که رنگهای درستی را با هم به کار برده باشید. شناخت چرخ رنگ و ارتباط رنگها با یکدیگر کمک میکند که بتوانید از ترکیب رنگها با هم برای ساخت استایلی چشمنواز و هماهنگ استفاده کنید و رنگهای اشتباه را با هم به کار نبرید. این بخش شاید برای خیلی از آقایان جدید و تا حدی پیچیده به نظر برسد اما برای داشتن یک استایل سطح بالا و شیک نیاز به شناخت ویژگیهای همه رنگها را دارد و اگر این ویژگیها را درست نشناسید احتمال این که از رنگها اشتباه استفاده کنید و تیپ خود را شلوغ و خراب کنید وجود دارد. حتما حتماا لباسی که در آن حس خوبی دارید را انتخاب کنید و در صورتی که کسی همراه شما باشد، تنها در صورتی نظرش را بپذیرید که با شما همخوانی داشته باشد. اگردرصددید که نکته اساسی انتخاب لباس را دریابید، به شما می گوییم که مهمترین رویکرد هنگام انتخاب و خرید لباس مردانه، اندازه بودن لباس نسبت به اندام شما است.

لباس کلاسیک مردانه لباسی است که دههها است مورد استفاده آقایان قرار میگیرد و قرار نیست به زودی از مد بیفتد. اگر به قسمت لباس مردانه در فروشگاهها نگاه کنید تنوع رنگ زیادی را مشاهده نمیکنید در حالی که در قسمت پوشاک زنانه این تنوع بسیار بالاتر است و تقریبا در هر رنگی میتوان لباسی را بیشتر بدانید پیدا کرد. جواب در شکل ظاهری لباس نهفته است، لباسی بسته با آستین کوتاه که بی شباهت به (t) انگلیسی نیست. یقه این تی شرت به عدد 7 شباهت دارد. آقایانی که رنگ پوست و موی آنها با هم تضاد کمی دارد میتوانند از ترکیبهای رنگی سه گانه در استایل خود بهره ببرند. شاید برای اکثر ما پوشیدن پالتو تجربه خوشایندی نباشد و از طرح و رنگ و جنس آن گله مند بوده باشیم، اما با کمی دقت در انتخاب و خرید پالتو این مشکلات مرتفع می شود. در نظر داشته باشید یکی از مهمترین فاکتور ها هنگام انتخاب و خرید لباس مردانه حسی است که پوشیدن آن لباس به شما منتقل می کند.

وقتی صحبت از استایل شخصی میشود، منظور همان ظاهر و تیپ کلی شماست که خود به معنی چیزی است که مردم با یک نگاه به ظاهر شما از آن استنباط میکنند. شاید بسیاری از افراد تصور کنند که رونق بازار لباس مردانه هیچگاه به پای بازار لباس زنانه نمیرسد، چرا که بانوان معمولا بیشتر به ظاهر خود اهمیت داده و خرید میکنند. افراد در خرید لباس معمولا انتخابی متناسب با استایل خود دارند؛ بر همین اساس، برازنده بودن لباس در تن یکی از نکاتی است که از اهمیت بالایی برخوردار است و در زمان خرید باید حنکتت به آن توجه داشت. هنگام خرید لباس مردانه نظیر شلوار های اسپرت توجه به سایز و رنگ اهمیت بسیار زیادی دارد. اگر اندام خوب و متناسبی دارید که انتخاب های بسیار گسترده ای خواهید داشت؛ اما اگر کمی بیشتر از حد معمول اضافه وزن دارید، باید بگوییم که به هیچ وجه نگران نباشید. اگر هم کمی لاغر هستید، رنگ های تیره را به شما پیشنهاد می کنیم. یک استایل شیک مردانه زمانی شکل می گیرد که شما بتوانید انواع لباس مردانه نظیر شلوار را در جنس، طرح، مدل، سایز و کیفیت مناسبی انتخاب کنید.

آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن
avatar
کاربر سایت
تاریخ ثبت : 19 اردیبهشت 1402


avatar
کاربر سایت
تاریخ ثبت : 19 اردیبهشت 1402